Advies op maat, vakkundig en snel!‎​

Welkom bij UB Sails uit Medemblik

Patrick van de Walle, eigenaar:

United Baltic Sails is ruim 30 jaar geleden opgericht en is voor het maken van nieuwe zeilen een joint venture aangegaan met BRYT-Sails, een moderne zeilmakerij in Gdanks-Polen.

Gezamelijk zijn we flink doorgegroeid en hebben een hele goede reputatie opgebouwd bij zowel eigenaren van moderne & klassieke jachten als bij die van de zeilende beroepsvaart & Tall Ship`s in binnen- en buitenland.

Onder ons gezamelijke label “United Baltic Bryt Sails” bedienen we dus een heel gevarieerde klantenkring waarbij persoonlijk contact en service op de voorgrond staat.

Traject ZZ: Van zoeken tot zeilen:

1

Bij het aanvragen van een offerte is het altijd goed zoveel mogelijk informatie te geven over uw schip, vaargebied en uw wensen en indien mogelijk globaal de gewenste zeiloppervlaktes.

2

U krijgt dan op basis hiervan een offerte per email gestuurd.

3

Na acceptatie hiervan maken we een afspraak voor het inmeten aan boord of het meebrengen van Uw oude zeilen om deze op de vloer in te meten bij ons.

4

Dan worden de ontwerpen gemaakt aan de hand van deze gegevens en zijn de exacte oppervlaktes bekend. 

5

U krijgt nu voorafgaande aan de productie de vaste prijs en de afwerkingsdetails ter controle.

6

Tevens krijgt U op dat moment de gebruikelijke 40% aanbetalingsnota.

7

Als de zeilen klaar zijn krijgt U hiervan tijdig bericht en tevens de eindnota.

8

Dan kunt U de zeilen in Medemblik na voorafgaande afspraak afhalen of eventueel toe laten sturen.

9

Zeilen aanslaan en……… trossen los!  

Garantie: Ondanks het feit dat er met de grootste zorg wordt gewerkt kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er een probleempje optreed dat vaak alleen in de praktijk van het gebruik opgemerkt wordt. Mocht dat eens voorkomen dan staan we altijd klaar om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Bij normaal en oordeelkundig gebruik heeft U 2 seizoenen garantie op werk en materiaal.

Reclame: United Baltic Sails is een bedrijf dat eigenlijk nauwelijks reclame maakt. U zult ons dus niet zien met dure advertenties in glossy tijdschriften. De enige uitzondering is het blad Spiegel der Zeilvaart het “vakblad” van de chartervaart en klassieke schepen waar onze “roots” liggen. Onze klanten komen uiteraard ook in toenemende mate via internet maar vooral ook door mond op mond reclame. Dat laatste biedt eigenlijk de beste garantie. Als Uw buren of zeilvriend(innen) naar ons doorverwijzen kan dat alleen maar positief zijn. We staan voor wat we doen. Een No-nonsense bedrijf met individuele aandacht voor al haar klanten.U bent, na een vooraf gemaakte afspraak, altijd van harte welkom in Medemblik om eens verder kennis te maken.

Patrick van de Walle